Over mij

Aangenaam…. Brigitte Brouwers.

Oprichter en eigenaar van BB Makelaardij, geboren en getogen in Gilze en alweer zo’n 10 jaar als makelaar betrokken bij het dorp en de bewoners. Ik kies bewust voor een kleinschalig kantoor. Hierdoor krijgt elke woning de volle aandacht. Persoonlijke aandacht, kwaliteit leveren en tijd nemen voor onze klanten vind ik erg belangrijk. Deze kleinschaligheid biedt het grote voordeel van een zeer flexibele makelaar. Ook buiten kantooruren ben ik bereikbaar.

Wij helpen je met je toekomst

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren, wij helpen je graag!

Neem contact op

Samen sterker. Daar gaan wij voor. 

 

Mijn kantoor is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar/taxateur in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar/taxateur je van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

Je kunt ervan uitgaan dat de VBO-makelaar/taxateur deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt. Denk hierbij aan het opmaken van een correcte verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers of huurders, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op bepaalde risico’s. Heb je onverhoopt toch een klacht of is er een geschil ontstaan tussen jou en je makelaar/taxateur? Dan kun je terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook in jouw belang.

Meer weten over VBO?