Woning taxeren?

Wanneer u een huis of appartement wilt kopen in een van de volgende plaatsen: Etten-Leur, Oosterhout, Bavel, Roosendaal, Gilze, Rijen, Prinsenbeek, Teteringen of Ulvenhout dan kunnen we u op twee manieren helpen.

Huis in Breda of regio kopen met begeleiding van de makelaar?

Een huis kopen doet u zeer waarschijnlijk niet dagelijks. Bij het kopen van een huis komen er een hoop zaken en vragen op u af. Hoe is de staat van deze woning en vooral wat is een goede prijs? Op deze vragen hebben de makelaars van BB Makelaardij de antwoorden en we helpen u graag met de aankoop van een huis. Als u een huis gevonden heeft, gaan we met u mee voor een tweede bezichtiging. We bekijken samen met u alle belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld de staat van het huis. Wij doen onderzoek bij het kadaster en kijken naar het bestemmingsplan. We kijken of de vraagprijs reëel is. Als u besluit een bod te doen, voeren wij de onderhandelingen met de verkopende makelaar voor u uit. Na aankoop bekijken we de koopovereenkomst. 

Ook tijdens de laatste inspectie op de dag van de overdracht en bij de notaris begeleiden we u. Zo kunnen we teleurstellingen en vervelende zaken zoals onverwachte kosten voorkomen. We verdienen onszelf terug.

Huis in Breda of Roosendaal kopen zonder makelaar?

Ook als u een huis gevonden heeft in een van de plaatsen waar wij actief zijn (Etten-Leur, Oosterhout, Bavel, Roosendaal, Gilze, Rijen, Prinsenbeek, Teteringen of Ulvenhout) maar geen aankoopbegeleiding wenst, dan kunnen wij u helpen. In dat geval kunt u kiezen voor een aankooptaxatie. We taxeren het huis van uw keuze en u ontvangt van ons een taxatierapport.  We geven u advies over een eerste bod en een aantal belangrijke tips. Voor het taxeren van woningen in Breda of de regio hanteren wij vaste all-in tarieven.

Taxatie woning door BB Makelaardij

De voordelen van BB Makelaardij:

-        We werken met een vast tarief, dus geen verrassingen achteraf.

-        Wij volgen uw taxatie aanvraag direct op, zo weet u zeker dat u snel geholpen wordt.

-        U heeft direct contact met onze taxateur en kunt met al uw vragen bij de taxateur zelf terecht.

Wilt u meer informatie over het taxeren van een woning of over volledige aankoopbegeleiding, neem dan vrijblijvend contact met ons op.