Wilt u uw woning laten taxeren?

BB Makelaardij verricht woningtaxaties voor diverse doeleinden zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypothecaire lening, het nemen van een verkoop- of aankoopbeslissing of bij boedelscheiding of nalatenschap. Het verslag van de taxatie komt in een taxatierapport.

Woning laten taxeren, gevalideerd door NHG/NWWI?

Het NWWI, Nederlands Woning Waarde Instituut, valideert woning taxaties van aangesloten taxateurs. Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens bepaalde richtlijnen is opgesteld. Zowel uzelf als opdrachtgever maar ook bijvoorbeeld geldverstrekkers krijgen zo een duidelijke, objectieve en betrouwbare woningtaxatie. Er bestaan geen misverstanden over hoe de waarde tot stand is gekomen. BB Makelaardij voldoet aan de strenge kwaliteitseisen voor woning taxateurs en is aangesloten bij het NWWI.

Woningtaxatie, wat zijn de tarieven?

BB Makelaardij werkt met een vast all-in tarief voor woningen. U weet van tevoren waar u aan toe bent en wordt achteraf niet geconfronteerd met bijkomende kosten. Onze tarieven zijn inclusief de kosten voor de NWWI-validatie. Deze bijdrage wordt door de taxateur na iedere woningtaxatie afgedragen zodat het voor het NWWI mogelijk blijft toe te blijven zien op de kwaliteit van taxatierapporten. Door het all-in-tarief hoeft u niet bang te zijn voor extra taxatiekosten achteraf.

Taxatie woning door BB Makelaardij

U bent op zoek naar een woningtaxateur om uw woning te laten taxeren. Maar waarom zou u nu kiezen voor BB Makelaardij? Dat leggen we u graag uit. Wij werken met een vast tarief, dus geen verrassingen achteraf. Wij volgen uw taxatie aanvraag direct op, zo weet u zeker dat u snel geholpen wordt. U heeft direct contact met onze taxateur en kunt met al uw vragen bij de taxateur zelf terecht. Omdat BB Makelaardij uitsluitend erkende en gecertificeerde taxateurs in dienst heeft, bent u verzekerd van een gevalideerde, objectieve taxatie. Wij helpen u graag mocht u bij het aankopen van een woning toch graag ondersteuning en aankoopbegeleiding wensen.