Appartement kopen in Breda

Appartement kopen in Breda

Wilt u een appartement kopen in Breda? Als kenner van de lokale markt is BB Makelaardij er om u te helpen bij het kopen van een appartement in Breda. Er zijn verschillen tussen het kopen van een appartement en een huis. Zo heeft u bij appartementen te maken met gedeelde eigendommen en andere juridische aspecten dan bij een koophuis. Als u een appartement wilt kopen is het belangrijk om te weten wat uw eigendom wordt en waarvan u alleen het gebruikersrecht heeft. Er zijn veel vragen die bij de koop van een appartement naar boven komen. Heeft u te maken met servicekosten en hoe hoog zijn die, bijvoorbeeld. BB Makelaardij kan u als aankoopmakelaar antwoord geven op al deze vragen bij het kopen van een appartement in Breda. 

Appartement zoeken in Breda

Zou u een appartement willen kopen in Breda, maar heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? U kunt uw zoekvraag uitzetten bij BB Makelaardij. Wij zijn als een van de eersten op de hoogte van het nieuwe aanbod in Breda en zoeken actief naar een appartement dat bij uw zoekwensen past. U kunt eventueel ook het aanbad op Funda bekijken. Wanneer u op Funda een appartement vindt dat aan uw wensen voldoet, kunt u met ons contact opnemen. Wij kunnen u met onze expertise in de regio Breda voorzien van goed advies en we kunnen u begeleiden als u uw droomappartement gaat kopen. 

Algemene aandachtspunten bij het kopen van een appartement

Bij het kopen van een appartement moet u met een aantal zaken rekening houden:

  • Wie hebben er zitting bij de Vereniging van Eigenaren (VVE) en wat is hun aandeel
  • Onderzoek niet alleen de staat van het appartement, maar het hele complex
  • Vraag na wat de servicekosten zijn en wat deze omvatten
  • Controleer of de vorige eigenaar van het appartement schulden heeft aan de VVE
  • U hebt onderzoeksplicht. Let daarom goed op gebreken.
  • De verkoper heeft meldingsplicht. Stel over alles wat u opvalt vragen.
  • Is het reservefonds voor groot onderhoud toelaatbaar?

Verder gelden nog enkele aandachtspunten die ook zouden gelden als u een eengezinswoning zou kopen. Denk hierbij aan een hypotheek, verzekeringen en de mogelijkheid tot verbouwing.

Meer informatie over appartement kopen in Breda?

Als ervaren aankoopmakelaar kan BB Makelaardij u bij het kopen van een appartement in Breda helpen met het hele aankoopproces. Wilt u meer weten over het kopen van een appartement in Breda? Bel ons op 06 40392582, stuur een e-mail naar info@bb-makelaardij.nl of neem zo contact op.