Nieuwbouwwoning kopen

Het kopen van een woning is een grote stap. U bent een nieuwbouwwoning tegen het lijft gelopen en er graag gaan wonen. Dan zijn er ongetwijfeld veel vragen die boven komen. Is de vraagprijs van de woning reëel? Wanneer is het beste moment om een nieuwbouwwoning te kopen en wanneer kunt en moet u een bod uitbrengen? Een aankoopmakelaar heeft de kennis en ervaring in huis om deze vragen voor u te beantwoorden. BB Makelaardij is een makelaar met lokale kennis in de regio’s Breda, Gilze Rijen, Prinsenbeek, Etten-Leur, Roosendaal, Alphen, Chaam, Hulten en Molenschot. Wij begeleiden u graag bij iedere stap in het aankoopproces met onze kennis van de lokale huizenmarkt. nieuwbouwwoning bouwplan

Voor het eerst een huis kopen of toe aan een volgende woning?

Of u nu een starter bent op de woningmarkt en uw eerste woning koopt, of dat u toe bent aan een tweede of volgende huis, BB Makelaardij is u graag van dienst. Wij begeleiden u en stellen de nodige en relevante vragen aan de projectmakelaar of -ontwikkelaar van de nieuwbouwwoning.

Samen met onze partners adviseren wij u waar nodig over hypotheek, verzekeringen of bouwkundige keuringen. Bij BB Makelaardij bekijken we met een kritische blik de koop- of aannemingsovereenkomst en wijzen u indien nodig op onjuistheden of onvolledigheid. Zo kunt u bij een nieuwbouwwoning wellicht aanpassingen laten doorgeven voor bijvoorbeeld een uitbouw of het casco opleveren van een badkamer. Wij behartigen uw belangen tijdens iedere fase van het aankoopproces.

Huizenaanbod: alle woningen die bij BB Makelaardij te koop staan

Het is goed mogelijk dat u een nieuwbouwwoning naar uw zin heeft gezien in het aanbod van BB Makelaardij. In dat geval treden wij als verkoopmakelaar op voor de verkopende partij of projectontwikkelaar. Wij adviseren u dan om samen met uw eigen aankoopmakelaar contact met ons op te nemen. Wij kunnen u voorzien van alle nodige informatie over de nieuwbouwwoning. 

 

Een zoekopdracht uitzetten voor een nieuwbouwwoning

Wanneer u van plan bent om een nieuwbouwwoning te kopen, kunt u vrijblijvend een afspraak met BB Makelaardij maken. Wij inventariseren uw wensen en bepalen samen met u hoe de zoekopdracht kan worden opgesteld.  

Meer informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning?

U kunt van BB Makelaardij alle hulp verwachten die u nodig heeft bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Wij kunnen u begeleiden met een aankoopmakelaar, of samen met u zoeken naar uw droomhuis- of project. Wanneer u een nieuwbouwwoning op het oog heeft uit ons woningaanbod, helpen wij u graag verder. Neem voor alle vragen gerust contact op met ons kantoor in Gilze Rijen of in Prinsenbeek.