Je huis verkopen via een makelaar. Wat doet BB Makelaardij voor jou?

We krijgen geregeld de vraag waarom je je huis zou verkopen via een makelaar? Alles is toch immer bereikbaar voor iedereen? Op internet kun je alle overeenkomsten en tips vinden? Je kunt toch zelf je huis op Funda krijgen? De eigen bezichtigingen doen? Zelf de prijs bepalen?

Makelaar biedt meerwaarde bij verkoop van een huis

Bovenstaande is allemaal waar. Er zijn ook mensen die alles online regelen, tot en met de koop van een auto en het regelen van de hypotheek van een huis toe. Maar talrijk zijn ook de verhalen van mensen die het achteraf anders hadden willen doen omdat ze bijvoorbeeld:

=         verborgen gebreken tegenkwamen na de transactie en ervoor aansprakelijk werden gesteld,

=         tegen teveel emotie opliepen bij bezichtigingen met kritiek vanuit bezoekers,

=         de prijs achteraf anders hadden moeten zetten,

=         te snel een overeenkomst bereikt hebben met kopers,

=         baalden van de afhandeling en het werk wat ermee samenhing,

=         de foto’s van het huis onvoldoende vonden.

Er zijn veel redenen waarom verkopen van je huis via een makelaar zin heeft. Maar die gelden natuurlijk niet allemaal voor iedereen. En datzelfde geldt overigens voor het in de hand nemen vaan aankoopmakelaar in de buurt van Breda. Ook daar is een markt voor maar het is ook niet voor iedereen de beste oplossing.

Huis verkopen via een makelaar is als het goed is ontzorgd worden

Is het altijd de toegevoegde waarde van de kennis van de lokale markt of het werk waardoor je een makelaar inschakelt? Of het feit wellicht dat je minder tijd en zin hebt om alles zelf te doen? Of een combinatie van beiden?

Waarom laten mensen hun tuin onderhouden terwijl ze het zelf kunnen? Omdat ze niet alles van bloemen en planten weten en de tijd niet hebben misschien? Of omdat ze het niet leuk vinden of een combinatie van beiden. Uitbesteden gebeurt bij veel zaken, ook als ze minder gevoelig zijn. Je huis is immers je woongenot voor gemiddeld acht jaar, waar je een uur of 15 per dag doorbrengt met diegenen die je lief zijn. Is het dan slim om daar verantwoord mee om te gaan? En om daar een specialist bij te halen, net als je met je auto doet terwijl je ook alle onderdelen online kunt kopen?

Vraag BB Makelaardij eens naar hoe ze jou kunnen helpen met het succesvol verkopen van je huidige woning. En kijk of de directe en concrete manier van werken in deze chaotische markt prettig aanvoelt? Dan denken wij dat dit een hele goede stap kan zijn waar je nog veel plezier aan gaat beleven. Bel ons voor een kennismaking.