Woning kopen

Woning kopen? Wij helpen u graag.

Een woning of appartement kopen is een grote stap. U bent zich aan het oriënteren op de huizenmarkt en heeft de woning van uw dromen gevonden. Dan komen er ongetwijfeld een hoop vragen bij u op.  Is de vraagprijs reëel, wat is de staat van de woning, is het mogelijk te verbouwen, is het een nieuwbouwwoning, is dit het juiste moment om deze woning te kopen, wat voor bod kan ik uitbrengen? Een aankoopmakelaar heeft de kennis en ervaring in huis om deze vragen voor u te beantwoorden. BB Makelaardij is een makelaar met lokale kennis in de regio’s Breda, Gilze Rijen, Prinsenbeek, Etten-Leur, Roosendaal, Alphen, Chaam, Hulten en Molenschot. Wij begeleiden u graag bij iedere stap in het aankoopproces met onze kennis van de lokale huizenmarkt.

Koopt u voor het eerst een huis of koopt u een volgende woning?

Of u nu een starter bent op de woningmarkt en uw eerste woning koopt, of dat u toe bent aan een tweede of volgende huis, BB Makelaardij is u graag van dienst. Wij begeleiden u tijdens bezichtigingen en stellen de nodige en relevante vragen aan de verkopende partij. 

Samen met onze partners adviseren wij waar nodig u over hypotheek, verzekeringen of bouwkundige keuringen. Ook bij het tekenen van een koopovereenkomst komt veel kijken. Vergeet bijvoorbeeld de ontbindende voorwaarden niet als het gaat om financiering of aanvullende gegevens. Wij bekijken met een kritische blik de koopovereenkomst en wijzen u indien nodig op onjuistheden of onvolledigheid. Wij behartigen uw belangen tijdens iedere fase van het aankoop proces. De verkopend makelaar is er immers niet voor uw belang maar voor dat van de verkoper.

Huizen aanbod: alle woningen die bij BB Makelaardij te koop staan

Het is goed mogelijk dat u uw droomhuis heeft gezien in het woningen aanbod van BB Makelaardij. In dat geval treden wij als verkoopmakelaar op voor de verkopende partij. Wij adviseren u dan om samen met uw eigen aankoopmakelaar contact met ons op te nemen zodat wij u alle details van de woning die u graag zou kopen kunnen laten zien. Wij beantwoorden uw vragen en kunnen een bezichtiging voor u inplannen. 

Een zoekopdracht uitzetten voor het zoeken van een nieuwe woning?

Als u van plan bent een nieuwe woning te kopen, is de eerste stap een vrijblijvende afspraak te maken. Wij inventariseren uw wensen en bepalen samen met u hoe de zoekopdracht kan worden opgesteld.

Meer informatie over het kopen van een woning?

Of u nu een aankoopmakelaar zoekt voor begeleiding bij het aankoopproces, of dat u een huis uit onze woningaanbod op het oog heeft, wij helpen u graag verder. Ook voor de specifieke begeleiding bij de aankoop van een appartement kunt u terecht bij BB Makelaardij.  Neem voor alle vragen gerust contact op met ons kantoor in Gilze Rijen of in Prinsenbeek.