Appartement verkopen Breda en omgeving

Heb je het voornemen je appartement in Breda of omgeving te koop te zetten en wil je de werkzaamheden rond het verkopen van je appartement uitbesteden? Wil je zonder stress je appartement te koop aanbieden? Dan ben je bij BB Makelaardij aan het juiste adres. Wij nemen je alle voorbereidingen, bezichtigingen en onderhandelingen uit handen. Het enig dat je hoeft te doen, is te zorgen voor een opgeruimd appartement!

Appartement verkopen via de makelaar

Als lokale verkoopmakelaar kennen wij de markt in onze regio door en door. Wij bezichtigen je appartement en aan de hand van je wensen en de situatie in jouw wijk bepalen we samen de beste, reële verkoopprijs. We zorgen ervoor dat jouw appartement op Funda en in onze etalages komt te staan. We maken een mooie brochure voor geïnteresseerden en beantwoorden hun vragen. Als betrouwbare partner begeleiden we de bezichtigingen ook, indien gewenst, als je niet thuis bent. Zo kunnen we toch snel handelen, ook tijdens jouw afwezigheid. Wij vragen potentiële kopers een bod uit te brengen, verzorgen de onderhandelingen en houden je hiervan op de hoogte. Na een geslaagd onderhandelingstraject regelen we vanzelfsprekend ook de administratieve afhandeling en bereiden we alles voor de gang naar de notaris voor. Je hebt er geen omkijken meer naar. 

Aandachtspunten bij het verkopen van een appartement

Bij verkoop van een appartement heb je met een aantal zaken rekening te houden. Denk er aan dat de splitsingsakte, het splitsingsreglement, eventueel het huishoudelijk reglement en de stukken van het verplichte lidmaatschap van de VVE overgedragen moeten worden aan de koper. Een goed functionerende VVE is belangrijk voor een koper, je krijgt hierover ongetwijfeld vragen. Een goed functionerende VVE verhoogt doorgaans de waarde en de verkoopbaarheid van je appartement. Denk er ook aan dat het geld dat je in het reserveringsfonds heeft gestort niet wordt terugbetaald. Dit blijft op de rekening van de VVE staan. Houd hiermee rekening bij het bepalen van de vraagprijs. Over al deze zaken kunnen wij je, als verkoopmakelaar, informeren.

De snelste manier om uw appartement te verkopen

De snelste manier om je appartement te koop te zetten, begint met contact opnemen met BB Makelaardij. Wij geven je graag gedegen advies en komen voor een waardebepaling graag persoonlijk en vrijblijvend naar je toe.

Aan de hand van je wensen maken we een stappenplan en gaan actief aan de slag om je appartement zo snel mogelijk te verkopen. Voor een snelle verkoop van je appartement neem je contact op met BB Makelaardij. Maar ook wanneer je een woning wilt aankopen, ben je bij ons aan het juiste adres.