Appartement verkopen Breda en omgeving

Appartement verkopen zonder stress

Bent u voornemens uw appartement in Breda of omgeving te koop te zetten en wilt u de werkzaamheden rond het verkopen van uw appartement uitbesteden?  Wilt u zonder stress uw appartement te koop aanbieden?  Dan bent u bij BB Makelaardij aan het juiste adres. Wij nemen u alle voorbereidingen, bezichtigingen en onderhandelingen uit handen. Het enig dat u hoeft te doen, is te zorgen voor een opgeruimd appartement!

Appartement verkopen via de makelaar

Als lokale verkoopmakelaar kennen wij de markt in onze regio door en door. 

Wij bezichtigen uw appartement en aan de hand van uw wensen en de situatie in uw wijk bepalen we samen de beste, reële verkoopprijs. We zorgen ervoor dat uw appartement op Funda en in onze etalages komt te staan. We maken een mooie brochure voor geïnteresseerden en beantwoorden hun vragen. Als betrouwbare partner begeleiden we de bezichtigingen ook, indien gewenst, als u niet thuis bent. Zo kunnen we toch snel handelen tijdens uw afwezigheid. Wij vragen potentiële kopers een bod uit te brengen, verzorgen de onderhandelingen en houden u hiervan op de hoogte. Na een geslaagd onderhandelingstraject regelen we vanzelfsprekend ook de administratieve afhandeling en bereiden we alles voor de gang naar de notaris voor. U heeft er geen omkijken meer naar! 

Aandachtspunten bij het verkopen van een appartement

Bij verkoop van een appartement dient u met een aantal zaken rekening te houden. Denk er aan dat de splitsingsakte, het splitsingsreglement, eventueel het huishoudelijk reglement en de stukken van het verplichte lidmaatschap van de VVE overgedragen moeten worden aan de koper. Een goed functionerende VVE is belangrijk voor een koper, u krijgt hierover ongetwijfeld vragen. Een goed functionerende VVE verhoogd doorgaans de waarde en de verkoopbaarheid van uw appartement. Denk er ook aan dat het geld dat u in het reserveringsfonds heeft gestort niet wordt terugbetaald. Dit blijft op de rekening van de VVE staan. Houd hiermee rekening bij het bepalen van de vraagprijs. Over al deze zaken kunnen wij u, als verkoopmakelaar, informeren.

De snelste manier om uw appartement te verkopen

De snelste manier om uw appartement te koop te zetten, begint met contact opnemen met BB Makelaardij. Wij geven u graag gedegen advies en komen voor een waardebepaling graag persoonlijk en vrijblijvend naar u toe.

Aan de hand van uw wensen maken we een stappenplan en gaan actief aan de slag om uw appartement zo snel mogelijk te verkopen. Voor een snelle verkoop van uw appartement neemt u contact op met BB Makelaardij. Maar ook wanneer u een woning wilt aankopen, bent u bij ons aan het juiste adres.