Verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar, wat doet zij?

Een verkoopmakelaar van BB Makelaardij bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van uw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in de arm te nemen. BB Makelaardij kan u uitleggen wat de toegevoegde waarde is van een verkoopmakelaar. Een verkoopmakelaar van BB Makelaardij komt op voor uw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat uw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseert een verkoopmakelaar van BB Makelaardij u graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van uw woning. Door onze ervaring en kennis van de lokale markt, kunnen wij u adviseren en ondersteunen tijdens het hele verkoopproces. 

De rol van de verkoopmakelaar

De rol van de verkoopmakelaar bij het verkoopproces is o.a.:

  • =         Realistische vraagprijs bepalen in het licht van de gewenste verkooptermijn
  • =         Het in kaart brengen van de technische staat, gemeentelijke belastingen, lijst van roerende zaken, erfpacht, en onderhoudssituatie
  • =         Promotieplan
  • =         Woning aanmelden op woningsites zoals: woonkrant.nl, marktplaats.nl en funda.nl
  • =         Inplannen en begeleiden van de bezichtigen door aspirant kopers
  • =         Professioneel onderhandelen met kopende partij
  • =         Regelen van alle juridische zaken
  • =         Begeleiding bij de notaris

Wij nemen u niet alleen al deze zaken uit handen, maar adviseren u ook over de beste verkoopstrategie voor uw huis of appartement.

Wat kan BB Makelaardij voor u betekenen?

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning goed en zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. BB Makelaardij heeft ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen en begeleidt u bij dit proces.

Een verkoopmakelaar van BB Makelaardij behartigt alleen uw belang. De kopende partij werkt samen met een eigen aankoopmakelaar. Zo kunnen we er zeker van zijn dat er geen belangenverstrengeling is. Wilt u meer weten, of een afspraak maken met één van onze verkoopmakelaars? Wij inventariseren graag hoe wij uw woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen. Voor al uw vragen omtrent een verkoopmakelaar van BB-Makelaardij kunt u contact met ons op nemen.