De verkoopmakelaar

Waarom kies je voor een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar van BB Makelaardij bemiddelt en ondersteunt bij de  of appartement. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in de arm te nemen. BB Makelaardij kan je uitleggen wat de toegevoegde waarde is van een verkoopmakelaar. Een verkoopmakelaar van BB Makelaardij komt op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseert een verkoopmakelaar van BB Makelaardij je graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van jouw woning. Door onze ervaring en kennis van de lokale markt, kunnen wij je adviseren en ondersteunen tijdens het hele verkoopproces.verkoop van je huis

De rol van de verkoopmakelaar

  • Realistische vraagprijs bepalen in het licht van de gewenste verkooptermijn
  • Het in kaart brengen van de technische staat, gemeentelijke belastingen, lijst van roerende zaken, erfpacht en onderhoudssituatie
  • Promotieplan
  • Woning aanmelden op woningsites zoals: woonkrant.nl, marktplaats.nl en funda.nl
  • Inplannen en begeleiden van de bezichtigingen door potentiële kopers
  • Professioneel onderhandelen met kopende partij
  • Regelen van alle juridische zaken
  • Begeleiding bij de notaris

Wij nemen je niet alleen al deze zaken uit handen, maar adviseren je ook over de beste verkoopstrategie voor jouw huis of appartement.

Wat kan BB Makelaardij voor jou betekenen?

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning goed en zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. BB Makelaardij heeft ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen en begeleidt je bij dit proces.

Een verkoopmakelaar van BB Makelaardij behartigt alleen jouw belang. De kopende partij werkt samen met een eigen aankoopmakelaar. Zo kunnen we er zeker van zijn dat er geen belangenverstrengeling is. Wil je meer weten, of een afspraak maken met onze verkoopmakelaar? Wij inventariseren graag hoe wij jouw woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen. Voor al je vragen omtrent een verkoopmakelaar van BB Makelaardij kun je contact met ons op nemen.