Huis verkopen Breda

                                 

Uw huis in Breda verkopen, waar begint u?

Uw huis verkopen in Breda is een grote, belangrijke stap. Wanneer u ons benadert voor het verkopen van uw huis in Breda, beginnen we met een enthousiast, goed en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We stellen onszelf aan u voor en luisteren goed naar wat uw wensen zijn. Als verkoopmakelaar uit de regio kennen we de lokale markt als geen ander, zodat we u een goed advies kunnen geven over de woningmarkt in Breda en omstreken. We adviseren u over de verkoopprijs en begeleiden de verkoop van uw huis van A tot Z.

Er komen waarschijnlijk een hoop vragen bij u op. Is dit het juiste moment om mijn huis te verkopen? Wat is de waarde van de huizen in Breda, wat is de waarde van mijn huis en welke stappen moet ik nemen bij het verkopen van mijn huis? BB Makelaardij heeft de antwoorden op deze vragen en helpt u graag verder bij het verkopen van uw huis in Breda.

Een huis in Breda te koop zetten, waar let u op?

Als u uw huis in Breda te koop wilt zetten is het belangrijk te weten hoe situatie op de lokale markt is. BB Makelaardij heeft kennis van de markt in de gehele regio en kan u adviseren bij de punten waar u op moet letten bij verkoop van uw huis. Tevens helpen wij u verder bij vragen over hypotheek en eventuele restwaarde, hoe u uw huis het beste kunt presenteren aan potentiële kopers en hoe uw huis het beste uit komt op Funda tussen alle andere woningen die te koop staan in Breda. Bij iedere stap van uw huis verkopen geven we u het juiste advies en de gewenste begeleiding, persoonlijk en deskundig.

Woning in Breda verkopen, wat is de waarde?

Een belangrijke vraag bij het verkopen van uw Bredase woning, is wat de waarde er van is. Na het kennismakingsgesprek bieden we u een gratis waardebepaling. Bij opname van uw huis letten we op de onderhoudssituatie, de positieve aspecten van uw woning en de omgeving. Wij kennen de situatie in Breda goed en houden rekening met de markt en vergelijkbare woningen bij u in de buurt. Uiteindelijk komen we samen met u tot een realistische vraagprijs, niet te hoog en niet te laag want beiden zijn onwenselijk.

Huis verkopen in de regio Prinsenbeek, Etten-Leur, Gilze-Rijen

BB Makelaardij is niet alleen actief in Breda. Wanneer u uw huis in de regio Prinsenbeek, Etten-Leur, Gilze-Rijen te koop wilt zetten, bent u ook aan het juiste adres. Met een vestiging in Gilze Rijen en in Prinsenbeek, zijn we actief in de gehele regio inclusief Chaam, Hulten, Alphen en Molenschot.

Uw huis in de etalage

Wanneer u besluit uw huis in Breda bij ons in de verkoop te zetten, presenteren we uw woning met mooie foto’s op internet maar ook in de etalages van onze vestigingen. We maken een verkoopbrochure voor geïnteresseerden, leiden kopers door uw woning en nodigen ze uit een bod te doen. Wanneer het onderhandelingstraject succesvol is afgerond, leggen we de overeenkomst vast in een koopcontract en begeleiden we de notariële overdracht. Gefeliciteerd, uw huis in Breda is verkocht!