Huis kopen - BB Makelaardij

Huis kopen? Wij helpen u graag.

Het kopen van een huis is een spannende aangelegenheid. Bezichtigen, bieden, de koopakte tekenen: er komt een hoop u af. Goed advies is dan altijd welkom, zeker van iemand die ervaring heeft op het gebied van huizen kopen. Dat kan bijvoorbeeld een familielid zijn, maar u kunt ook een professional inschakelen om u te helpen: bijvoorbeeld de aankoopmakelaar van BB Makelaardij. Van hypotheekadvies tot een bouwtechnische keuring. Welk huis u ook wilt kopen, een bestaand huis of een nieuwbouwhuis, wij loodsen u door het aankoopproces. 

Koopt u voor het eerst een huis?

Bent u starter op de woningmarkt en gaat u voor het eerst een huis kopen? Als u voor het eerst een huis koopt, heeft u vast veel vragen. Waar ga ik beginnen, is dit het juiste moment, hoe is de marktsituatie, hoe onderhandel je als je serieus interesse hebt? Dat is veel en lijkt erg ingewikkeld maar wij helpen u daar graag bij. Wij hebben kennis van de lokale markt en antwoorden op uw vragen. 

Koopt u voor het eerst een huis, bereken dan in ieder geval van tevoren hoeveel hypotheek u kunt krijgen op basis van uw inkomen en vermogen. De hypotheekrente is historisch laag, maar bekijk ook de situatie op langere termijn. Bespreek uw situatie met een betrouwbare hypotheekadviseur om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. BB Makelaardij werkt hiervoor samen met Hypotheekshop in Etten-Leur. Door een goed inzicht in uw financiële situatie vooraf, voorkomt u teleurstellingen wanneer u uw droomwoning heeft gevonden en dit huis graag zou willen kopen.

Koopt u een volgende woning?

Een huis kopen is voor u niet geheel nieuw. Maar de kans is groot dat uw laatste woningaankoop al een tijd geleden was, want gemiddeld verhuizen mensen eens in de 7-8 jaar. Er is een hoop veranderd op de woningmarkt en op het gebied van hypotheken en wetgeving. Uw persoonlijke situatie kan veranderd zijn. Het is daarom van belang goed advies in te winnen, ook als u een tweede of volgende huis kopen gaat.

Heeft u vragen omtrent het kopen van een huis?

Of u nu een aankoopmakelaar zoekt voor begeleiding bij het aankoopproces, of dat u een huis uit onze woningaanbod op het oog heeft, wij helpen u graag verder. Bij het kopen van een appartement komen zeer specifieke zaken kijken. Ook hiermee helpen we u graag verder. BB Makelaardij kan u tevens begeleiden tijdens het verkoopproces van uw huidige woning of appartement. Neem voor alle vragen contact op met ons kantoor in Gilze Rijen of in Prinsenbeek.