Je wilt een huis kopen

Het kopen van een woning is een spannende aangelegenheid. Bezichtigen, bieden, de koopakte tekenen: er komt een hoop op je af. Goed advies is dan altijd welkom, zeker van iemand die ervaring heeft op het gebied van huizen kopen. Je kunt een professional inschakelen om je te helpen, bijvoorbeeld de aankoopmakelaar van BB Makelaardij. Wij luisteren naar je wensen en vragen. En wij hebben voor jou de juiste antwoorden. Van hypotheekadvies tot een bouwtechnische keuring, van taxatie tot tips voor tijdens de bezichtiging. BB Makelaardij is een makelaar met lokale kennis in de regio’s Breda, Gilze Rijen, Prinsenbeek, Etten-Leur, Roosendaal, Alphen, Chaam, Hulten en Molenschot. Welke woning je ook wilt kopen, een bestaand huis, appartement of nieuwbouw, wij loodsen je door het aankoopproces.

Koop je voor het eerst een huis?

Ben je starter op de woningmarkt en ga je voor het eerst een huis kopen? Als je voor het eerst een huis koopt, heb je vast veel vragen. Waar ga ik beginnen, is dit het juiste moment, hoe is de marktsituatie, hoe onderhandel je als je serieus interesse hebt? Dat is veel en lijkt erg ingewikkeld maar wij helpen je daar graag bij. Wij hebben kennis van de lokale markt en antwoorden op je vragen.

Koop je voor het eerst een huis, bereken dan in ieder geval van tevoren hoeveel hypotheek je kunt krijgen op basis van je inkomen en vermogen. De hypotheekrente is historisch laag, maar bekijk ook de situatie op langere termijn. Bespreek je situatie met een betrouwbare hypotheekadviseur om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. BB Makelaardij werkt hiervoor samen met Hypotheekshop in Etten-Leur. Door een goed inzicht in jouw financiële situatie vooraf, voorkom je teleurstellingen achteraf.

Koop je een volgende woning?

Een huis kopen is voor jou niet geheel nieuw. Maar de kans is groot dat je laatste woningaankoop al een tijd geleden was, want gemiddeld verhuizen mensen eens in de 7-8 jaar. Er is een hoop veranderd op de woningmarkt en op het gebied van hypotheken en wetgeving. Jouw persoonlijke situatie kan veranderd zijn. Het is daarom van belang goed advies in te winnen, ook als je een tweede of volgende huis gaat kopen.

Heb je vragen omtrent het kopen van een huis?

Of je nu een aankoopmakelaar zoekt voor begeleiding bij het aankoopproces, of je hebt een huis uit onze woningaanbod op het oog, wij helpen je graag verder. Bij het kopen van een appartement komen zeer specifieke zaken kijken. Ook hiermee helpen we je graag verder. BB Makelaardij kan je tevens begeleiden tijdens het verkoopproces van je huidige woning of appartement. Neem voor alle vragen contact met ons op.