Een huis kopen?

Huis kopen in Breda? Wij helpen u graag.

Het kopen van een huis is spannend, want dat doet u nu eenmaal niet iedere dag. BB Makelaardij wel! Wij hebben jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt. Bezichtigen, bieden, de koopakte tekenen: er komt een hoop op u af wanneer u een huis gaat kopen, maar BB Makelaardij kan u bij al deze zaken uitstekend begeleiden. Wij luisteren naar uw wensen en vragen. En wij hebben voor u de juiste antwoorden. Van hypotheekadvies tot een bouwtechnische keuring, van taxatie tot tips voor tijdens de bezichtiging. Welk type huis u ook wilt kopen, een bestaand huis of een nieuwbouwhuis, wij loodsen u door het aankoopproces

huis kopen in bredaHuis kopen in de regio Etten-Leur, Gilze-Rijen of Prinsenbeek? Ook dan helpen wij u graag.

Een huis kopen in de regio Etten-Leur, Gilze-Rijen of Prinsenbeek? Ons ruime aanbod biedt u verschillende potentiele woningen. Met vestigingen in Gilze-Rijen en Prinsenbeek, zitten wij altijd dicht bij het vuur. Wij weten als een van de eerste welke woningen te koop komen en kunnen zelfs actief voor u op zoek binnen het woning aanbod dat in de stille verkoop is.  Vertel ons uw wensen en wij helpen u met uw zoektocht. 

Als aankoopmakelaar helpen we u vervolgens met het bepalen van de juiste prijs van het huis dat u op het oog heeft en met de onderhandelingen. Wij zijn pas tevreden als we u kunnen feliciteren met de aankoop van uw droomhuis in onze prachtige regio. Wij zijn actief in de plaatsen Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Rijsbergen, Gilze, Rijen, Alphen, Chaam, Hulten en Molenschot.

Huis kopen met uw eigen makelaar? 

Als verkoopmakelaar begeleiden wij verkopers met de verkoop van hun huis. Om die reden hebben we een prachtig aanbod van huizen die te koop staan in de regio Breda. Wanneer u bent gevallen op een huis uit ons aanbod, nodigen we u van harte uit om meer informatie over de woning op te vragen of, om samen met uw eigen aankoopmakelaar, direct een bod uit te brengen.

Heeft u vragen omtrent het kopen van een huis?

U heeft ongetwijfeld een hoop vragen als u nu een huis wilt kopen. Natuurlijk biedt internet uitkomst en kunt u veel informatie zelf opzoeken. Misschien is die informatie niet altijd even duidelijk en kan het meer vragen oproepen dan beantwoorden, Aarzel dan niet en neemt u contact op met BB Makelaardij.