Aankoopmakelaar

                               

Uw aankoopmakelaar in de regio Breda

Een prachtig huis of appartement vinden is helemaal niet makkelijk. U mag ‘verliefd worden’ op een huis of appartement. De aankoopmakelaar die u begeleidt, bekijkt de woning bewust niet door die roze bril, maar met een kritische blik.  Ook wij, als aankoopmakelaar in de regio Breda, doen er alles aan om u tot de juiste beslissing te laten komen, wij bieden aankoopbegeleiding van A tot Z.

Waarom een aankoopmakelaar?

Veel huizenkopers maken gebruik van een aankoopmakelaar, zeker ook als ze voor de eerste keer een huis of appartement kopen. Wanneer u een huis koopt, is het prettig om hulp te krijgen van iemand met veel deskundigheid en ervaring op dit gebied. Dit biedt zelfs nog grotere voordelen als je niet bekend bent in de regio waar je wilt kopen. Bij BB Makelaardij bent u aan het goede adres voor aankoopbegeleiding. Wanneer u voor de aankoop van een huis een makelaar inschakelt, zal hij/zij op zoek gaan naar uw ideale droomwoning. Samen met uw aankoopmakelaar gaat u dan in Breda of omgeving woningen bekijken. Een ervaren aankoopmakelaar weet natuurlijk waarop u moet letten bij zo’n bezichtiging en zal de verkoper kritische vragen over de staat van het huis stellen. In combinatie met zijn kennis van de lokale markt, zal de aankoopmakelaar vervolgens een goede schatting kunnen maken van de waarde van de woning.

Wat mag u verwachten van een aankoopmakelaar?

  • =         Het actief zoeken naar een woning die aan uw wensen voldoet, ook buiten wat online staat,
  • =         Het samen bezichtigen van de woning die u op het oog heeft,
  • =         Onderzoek en advies (o.a. omgeving, bestemmingsplan, beoordeling bouwkundige staat),
  • =         Opgave van een reële waarde van de woning,
  • =         Onderhandeling over de prijs en voorwaarden, uiteraard in overleg met u,
  • =         Grondige inspectie van de woning vóór de overdracht bij de notaris
  • =         Begeleiding bij overdracht

Samen met ons op zoek naar uw droomwoning

Wilt u samen met ons op zoek naar uw droomwoning en zodat we u kunnen waarschuwen voor alle valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heeft u een droomwoning op het oog en wilt u de hulp van ons als aankoopmakelaar? Neem vrijblijvend contact met ons op.