Aankoopmakelaar

Samen met ons op zoek naar uw droomwoning

Wil je samen met ons op zoek naar jouw droomwoning, zodat we je kunnen waarschuwen voor alle valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heb je een droomwoning op het oog en wil je de hulp van ons als aankoopmakelaar? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jouw aankoopmakelaar in de regio Breda

Een prachtig huis of appartement vinden is helemaal niet makkelijk. Je mag ‘verliefd' worden op een huis of appartement. De aankoopmakelaar die je begeleidt, bekijkt de woning bewust niet door die roze bril, maar met een kritische blik. Ook wij, als aankoopmakelaar in de regio Breda, doen er alles aan om je tot de juiste beslissing te laten komen. Wij bieden aankoopbegeleiding van A tot Z.

Waarom een aankoopmakelaar?

Veel huizenkopers maken gebruik van een aankoopmakelaar, zeker als ze voor de eerste keer een huis of appartement kopen. Wanneer je een huis koopt, is het prettig om hulp te krijgen van iemand met veel deskundigheid en ervaring op dit gebied. Dit biedt zelfs nog grotere voordelen als je niet bekend bent in de regio waar je wilt kopen. Bij BB Makelaardij ben je aan het goede adres voor aankoopbegeleiding. Wanneer je voor de aankoop van een huis een makelaar inschakelt, zal hij/zij op zoek gaan naar jouw ideale droomwoning. Samen met jouw aankoopmakelaar ga je dan in Breda of omgeving woningen bekijken. Een ervaren aankoopmakelaar weet natuurlijk waarop je moet letten bij zo’n bezichtiging en zal de verkoper kritische vragen over de staat van het huis stellen. In combinatie met zijn kennis van de lokale markt, zal de aankoopmakelaar vervolgens een goede schatting kunnen maken van de waarde van de woning.

Wat mag je verwachten van een aankoopmakelaar?

  • Het actief zoeken naar een woning die aan jouw wensen voldoet, ook buiten wat online staat
  • Het samen bezichtigen van de woning die je op het oog hebt
  • Onderzoek en advies (o.a. omgeving, bestemmingsplan, beoordeling bouwkundige staat)
  • Opgave van een reële waarde van de woning
  • Onderhandeling over de prijs en voorwaarden, uiteraard in overleg met jou
  • Grondige inspectie van de woning vóór de overdracht bij de notaris
  • Begeleiding bij overdracht