Huis kopen

                           

 Huis kopen? Wij helpen u graag.

Het kopen van een huis is een spannende aangelegenheid. Bezichtigen, bieden, de koopakte tekenen: er komt een hoop u af. Goed advies is dan altijd welkom, zeker van iemand die ervaring heeft op het gebied van huizen kopen. Dat kan bijvoorbeeld een familielid zijn, maar u kunt ook een professional inschakelen om u te helpen: bijvoorbeeld de aankoopmakelaar van BB-makelaardij. Van hypotheekadvies tot een bouwtechnische keuring. Welk huis u ook wilt kopen, een bestaand huis of een nieuwbouwhuis, wij loodsen u door het aankoopproces.

 

Koopt u voor het eerst een huis?

Bent u starter op de woningmarkt? Als u voor het eerst een huis koopt, heeft u vast veel vragen. Waar ga ik beginnen, is dit het juist moment, hoe is de marktsituatie? Dat is veel en lijkt erg ingewikkeld maar wij helpen u daar graag bij. Wij hebben kennis van de lokale markt en antwoorden op uw vragen.

 

Koopt u voor het eerst een huis, bereken dan van tevoren hoeveel hypotheek u kunt krijgen op basis van uw inkomen. De hypotheekrente is historisch laag maar bekijk ook de situatie op langere termijn. Bespreek uw situatie met een betrouwbare hypotheek adviseur om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. BB-Makelaardij werkt hiervoor samen met Hypotheekshop in Etten-Leur. Door een goed inzicht in uw financiële situatie vooraf, voorkomt u teleurstellingen wanneer u uw droomwoning heeft gevonden en dit huis graag zou willen kopen.

 

Koopt u een volgende woning?

Een woning kopen is voor u niet geheel nieuw. Maar de kans is groot dat uw laatste woningaankoop al een tijd geleden was. Er is een hoop verandert op de woningmarkt en op het gebied van hypotheken en wetgeving. Uw persoonlijke situatie kan veranderd zijn. Het is daarom van belang goed advies in te winnen, ook als u uw tweede of volgende woning koopt.

 

Heeft u vragen omtrent het kopen van een huis?

Of u nu een aankoopmakelaar zoekt voor begeleiding bij het aankoopproces, of dat u een huis uit onze woningaanbod op het oog heeft, wij helpen u graag verder. Neem voor alle vragen contact op met ons kantoor.