Verkoopbegeleiding begint met een goed kennismakingsgesprek

"Het begint altijd met een enthousiast, goed en vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling....".
 
In een persoonlijk gesprek stellen wij ons graag aan u voor, luisteren naar uw wensen en beantwoorden uw vragen. Uiteraard vertellen wij, hoe wij u van dienst kunnen zijn, wat onze werkwijze inhoudt, wat onze toegevoegde waarde is en waaruit onze voorwaarden bestaan.
 
Bij de opname van uw huis letten wij op de onderhoudssituatie, de positieve aspecten van uw woning en de omgeving. Daarnaast houden wij rekening met de marktsituatie en de prijzen van soortgelijke woningen bij u in de buurt. Samen komen wij tot een realistische vraagprijs. Niet te hoog, en niet te laag.
 
Alle gegevens die u in het kader van de informatieplicht aan een koper moet vermelden, worden door ons verzameld. Vervolgens gaan wij actief aan de slag om uw woning bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen.
 
Wij presenteren uw woning met veel mooie foto’s op zowel internet als in onze etalages in Etten-Leur en in Gilze. Voor de geïnteresseerden maken wij een complete verkoopbrochure.
Wij leiden de kopers door uw woning en nodigen ze uit een bod te doen op uw huis.
In het onderhandelingstraject dat hierop volgt, zetten wij ons in voor een maximaal resultaat met alleen uw belangen voor ogen.

Wanneer de onderhandelingen met succes zijn afgerond, leggen wij de overeenkomst voor u vast in een koopakte. De verdere afwikkeling voor de verkoop wordt door ons begeleid tot na de notariële overdracht.