Wat BB Makelaardij kan betekenen in het begeleiden van een aankoop

Het aankopen van een woning is een van de belangrijkste aankopen in uw leven. Het is daarom belangrijk dat de woning aan de door u gestelde eisen voldoet.
 
Nadat u de woning al eens bezichtigd heeft en u bent serieus geïnteresseerd, bezichtigen wij samen met u de woning en gaan wij met u na of de woning aan uw wensen voldoet. Wij wijzen u op alle relevante zaken en geven tijdens de bezichtiging aan of een bouwtechnische keuring wenselijk is. Wij hebben contacten met deskundigen op dat gebied en kunnen dit voor u regelen.
 
Wij doen het vooronderzoek (kadastrale gegevens, bestemmingsplan) en bekijken of de vraagprijs reëel is. U stelt de maximale prijs vast die u wilt betalen. Wij voeren voor u de onderhandelingen uit.
 
Als u besluit het huis te kopen, en er is een verkopende makelaar bij de transactie
betrokken, zal deze in de regel de koopovereenkomst opstellen. Wij zullen deze overeenkomst inhoudelijk beoordelen en eventuele wijzigingen, na overleg met u, regelen bij de verkopende makelaar.
 
Op de dag van de overdracht (transport bij de notaris) gaan wij samen met u uw nieuwe huis inspecteren. Is deze inspectie niet in orde, dan ondernemen wij actie voordat de akte wordt ondertekend bij de notaris.
 
Wij verdienen onszelf terug en zorgen ervoor dat u veilig en zonder problemen een goede koop doet.